“Veurgerechten”

Broodplankje Mee boter en aioli8
Steak Tartare (100 gram ) “Methode Escoffier”18
Verssche Kaaskroketjes Mee een saus van rode peper15
Cuisses de Grenouilles à léscargot (6 stuks) Kikkerbillen in knoflook - indien voorradig20
Carpaccio mee truffelmayonaise16
Escargots (10 stuks)19
Tomates Crevettes (100 gram )dagprijs
Coquilles Saint Jacques24
Scampi`s mee knoflook19
Kroketten van garnalen mee wakame en Whiskeysaus19
Gebakken Lamszwezerik mee spek en veenbessen19
Oesters Fine de claire 6 stuks rauw ( April t/m September )18
Oesters Gillardeau p/stuk5
Oesters 3 Fine de claire, 3 Gillardeau24
Foie Gras ganzelever royale Mee een saus van rode Port22
Zalmtartaar mee wakame en tonijnmayonaise18

Deze gerechten kunnen besteld worden als hoofdgerecht met een toeslag van 4 euro per persoon. De grootte blijft gelijk maar er worden frietjes bij geserveerd.

Hoofdgerechten (vlees)

Steak van Belgisch Witblauw ( 250 Gram )
Pepersaus + 2,50
Archiduc + 2,50
28
Gehaktballen mee krieken26
Kalfsentrecote ( 350 gram ) Jus de veau32
Zes Rib ( 350 gram ) mee kruidenboter
Pepersaus + 2,50
Archiduc + 2,50
32
Beenham ( 500 gram ) mee mosterddille29
Salade Lamszwezerik Krokant gebakken mee spek en veenbes Coulies28
Carréribs La Gointoise met looksaus27
Oersvlaemsch stoofpotje van Varkenswangen28
Varkenssteak ( 400 gram ) Gemarineerd met kruiden29
Tournedos Rossini mee saus van rode wijn, Foie Gras ganzelever royale en Verse Truffel 45
Chateaubriand Stroganoff ( 275 gram )32
Steak Tartare ( 200 gram ) ‘Methode Escoffier’28
Verse Truffel8
Mayonaise0,90
Extra friet3
Alle gerechten worden geserveerd met groente en frieten.

Hoofdgerechten (vis)

Gebakken zeetong a la meuniere. (500 - 600 gram) (in de periode dat er kuit in de zeetong zit word deze niet geserveerd)dagprijs
Hele Kreeft Belle-Vue (lauw geserveerd)dagprijs
Scampi's in de lookboter (9)29
Gebakken Zeewolffilet met kreeftensaus30
Zalmfilet met citroen28
Paling in't groen Vlaams klassiek met 24 kruiden (o.a. Pimpernel / Brandneteltoppen / Zuring en Dragon) (seizoensgebonden)34
Vispannetje Met romige Kreeftensaus31
Bouillabaise voor 2 personen65
Verse Truffel (U zal gevraagd worden om uw gerecht uit te breiden met verse truffel)8
Mayonaise0.90
Extra friet3

Alle gerechten worden geserveerd met groente en frieten.

Nagerechten

Dame Blanche Mee Callebaut Chocolade11,50
Roomijs mee huisgemaakte Advocaat11,50
Crème Brulèe10
Belgische Callebaut Chocolade mouse10
Chocolade intens Mee ijs en slagroom10,50
Colonel9
Bosvruchten yoghurtijs10
Brusselse wafel Mee warme kersen ijs en slagroom11,50
Crepe Chocolade en Vanilleijs11
Crèpe Suzette te bestellen vanaf 2 personen12,50
Sabajon12,50
Kaasplankje Mee verschillende soorten abdij kazen, Inclusief een glas Rode Porto14,50

Op 21 Juli zijn wij geopend i.v.m. nationale feestdag