
“Veurgerechten”
| Broodplankje Mee boter en aioli | 8 |
| Steak Tartare (100 gram ) “Methode Escoffier” | 18 |
| Verssche Kaaskroketjes Mee een saus van rode peper | 15 |
| Cuisses de Grenouilles à léscargot (6 stuks) Kikkerbillen in knoflook - indien voorradig | 20 |
| Carpaccio mee truffelmayonaise | 16 |
| Escargots (10 stuks) | 19 |
| Tomates Crevettes (100 gram ) | dagprijs |
| Coquilles Saint Jacques | 24 |
| Scampi`s mee knoflook | 19 |
| Kroketten van garnalen mee wakame en Whiskeysaus | 19 |
| Gebakken Lamszwezerik mee spek en veenbessen | 19 |
| Oesters Fine de claire 6 stuks rauw ( April t/m September ) | 18 |
| Oesters Gillardeau p/stuk | 5 |
| Oesters 3 Fine de claire, 3 Gillardeau | 24 |
| Foie Gras ganzelever royale Mee een saus van rode Port | 22 |
| Zalmtartaar mee wakame en tonijnmayonaise | 18 |
Deze gerechten kunnen besteld worden als hoofdgerecht met een toeslag van 4 euro per persoon. De grootte blijft gelijk maar er worden frietjes bij geserveerd.
Hoofdgerechten (vlees)
| Steak van Belgisch Witblauw ( 250 Gram ) Pepersaus + 2,50 Archiduc + 2,50 | 28 |
| Gehaktballen mee krieken | 26 |
| Kalfsentrecote ( 350 gram ) Jus de veau | 32 |
| Zes Rib ( 350 gram ) mee kruidenboter Pepersaus + 2,50 Archiduc + 2,50 | 32 |
| Beenham ( 500 gram ) mee mosterddille | 29 |
| Salade Lamszwezerik Krokant gebakken mee spek en veenbes Coulies | 28 |
| Carréribs La Gointoise met looksaus | 27 |
| Oersvlaemsch stoofpotje van Varkenswangen | 28 |
| Varkenssteak ( 400 gram ) Gemarineerd met kruiden | 29 |
| Tournedos Rossini mee saus van rode wijn, Foie Gras ganzelever royale en Verse Truffel | 45 |
| Chateaubriand Stroganoff ( 275 gram ) | 32 |
| Steak Tartare ( 200 gram ) ‘Methode Escoffier’ | 28 |
| Verse Truffel | 8 |
| Mayonaise | 0,90 |
| Extra friet | 3 |
Hoofdgerechten (vis)
| Gebakken zeetong a la meuniere. (500 - 600 gram) (in de periode dat er kuit in de zeetong zit word deze niet geserveerd) | dagprijs |
| Hele Kreeft Belle-Vue (lauw geserveerd) | dagprijs |
| Scampi's in de lookboter (9) | 29 |
| Gebakken Zeewolffilet met kreeftensaus | 30 |
| Zalmfilet met citroen | 28 |
| Paling in't groen Vlaams klassiek met 24 kruiden (o.a. Pimpernel / Brandneteltoppen / Zuring en Dragon) (seizoensgebonden) | 34 |
| Vispannetje Met romige Kreeftensaus | 31 |
| Bouillabaise voor 2 personen | 65 |
| Verse Truffel (U zal gevraagd worden om uw gerecht uit te breiden met verse truffel) | 8 |
| Mayonaise | 0.90 |
| Extra friet | 3 |
Alle gerechten worden geserveerd met groente en frieten.
Nagerechten
| Dame Blanche Mee Callebaut Chocolade | 11,50 |
| Roomijs mee huisgemaakte Advocaat | 11,50 |
| Crème Brulèe | 10 |
| Belgische Callebaut Chocolade mouse | 10 |
| Chocolade intens Mee ijs en slagroom | 10,50 |
| Colonel | 9 |
| Bosvruchten yoghurtijs | 10 |
| Brusselse wafel Mee warme kersen ijs en slagroom | 11,50 |
| Crepe Chocolade en Vanilleijs | 11 |
| Crèpe Suzette te bestellen vanaf 2 personen | 12,50 |
| Sabajon | 12,50 |
| Kaasplankje Mee verschillende soorten abdij kazen, Inclusief een glas Rode Porto | 14,50 |