
“Veurgerechten”
Broodplankje Mee boter en aioli | 8 |
Steak Tartare (100 gram ) “Methode Escoffier” | 18 |
Verssche Kaaskroketjes Mee een saus van rode peper | 15 |
Cuisses de Grenouilles à léscargot (6 stuks) Kikkerbillen in knoflook - indien voorradig | 20 |
Torentje Carpaccio mee truffelmayonaise | 15 |
Escargots (10 stuks) | 19 |
Tomates Crevettes (100 gram ) | 22 |
Coquilles Saint Jacques | 22 |
Scampi`s mee knoflook of knoflookroom | 18 |
Kroketten van garnalen mee wakame en Whiskeysaus | 19 |
Gebakken Lamszwezerik mee spek en veenbessen | 19 |
Oesters 6 stuks rauw ( April t/m September ) | 18 |
Oesters 6 stuks Gegratineerd ( April t/m September ) | 20 |
Foie Gras ganzelever royale Mee een saus van rode Port | 22 |
Zalmtartaar mee wakame en tonijnmayonaise | 18 |
Verse Truffel | 8 |
“Veurgerechten” kunnen besteld worden als hoofdgerecht met een toeslag van € 4. Let op! Er verandert niks aan de grootte van u gerecht enkel worden er frieten bij geserveerd.

Hoofdgerechten (vlees)
Black Angus Steak ( 250 Gram ) Pepersaus + 2,50 Champignonroomsaus + 2,50 | 28 |
Gehaktballen mee krieken | 24 |
Varkenshaasje ( 200 gram ) Champignonroomsaus | 24 |
Zes Rib ( 350 gram ) mee kruidenboter Pepersaus + 2,50 Champignonroomsaus + 2,50 | 32 |
Een Beenham ( 500 gram ) mee mosterdsaus | 29 |
Geitenkaassalade mee spek, noten en honing | 24 |
Salade Lamszwezerik Krokant gebakken mee spek en veenbes Coulies | 28 |
Carréribs La Gointoise met looksaus | 27 |
Oersvlaemsch stoofpotje van Varkenswangen | 28 |
Varkenssteak ( 400 gram ) Gemarineerd met kruiden | 29 |
Tournedos Rossini mee saus van rode wijn, Foie Gras ganzelever royale en Verse Truffel | 45 |
Chateaubriand Stroganoff ( 275 gram ) | 32 |
Steak Tartare ( 200 gram ) ‘Methode Escoffier’ | 28 |
Verse Truffel | 8 |
Mayonaise | 0,90 |
Extra friet | 3 |

Hoofdgerechten (vis)
Gebakken zeetong a la meuniere. (500 - 600 gram) (in de periode dat er kuit in de zeetong zit word deze niet geserveerd) | dagprijs |
Hele Kreeft Belle-Vue (lauw geserveerd) | dagprijs |
Scampi's in de lookboter (9) | 25 |
Gebakken Kabeljouwfilet met Ravigotte en Citroenboter | 28 |
Zalmfilet met citroenboter | 24,50 |
Paling in't groen Vlaams klassiek met 24 kruiden (o.a. Pimpernel / Brandneteltoppen / Zuring en Dragon) (seizoensgebonden) | 29 |
Vispannetje Met romige Kreeftensaus | 30 |
Bouillabaise voor 2 personen | 60 |
Verse Truffel (U zal gevraagd worden om uw gerecht uit te breiden met verse truffel) | 8 |
Mayonaise | 0.90 |
Extra friet | 3 |

Nagerechten
Dame Blanche Mee Callebaut Chocolade | 11,50 |
Roomijs mee huisgemaakte Advocaat | 11,50 |
Crème Brulèe | 10 |
Belgische Callebaut Chocolade mouse | 10 |
Chocolade intens Mee ijs en slagroom | 10,50 |
Colonel | 9 |
Bosvruchten yoghurtijs | 10 |
Brusselse wafel Mee warme kersen ijs en slagroom | 11,50 |
Crepe Chocolade en Vanilleijs | 11 |
Crèpe Suzette te bestellen vanaf 2 personen | 12,50 |
Sabajon | 12,50 |
Kaasplankje Mee verschillende soorten abdij kazen, Inclusief een glas Rode Porto | 14,50 |
