Lunchgerechten
“Vlaemsch / Franse keuken à la methode Escoffier”
Buffalo Burger (200 gram) Vers gemaakte Black Angus mee een spiegelei en "verse" frieten | 20 |
Vlaamse Stoverij mee "verse" frieten | 18 |
Kroketten van Garnalen (huisgemaakt) mee "verse" frieten of brood | 20 |
Salade Niçoise 'Escoffier" (ansjovis) | 20 |
Escargots (10 stuks) | 20 |
Coquilles Saint Jacques | dagprijs |
Tomates Crevettes | dagprijs |
Halve Kreeft Belle-Vue | dagprijs |
Cuisses de Grenouilles à l'escargot (6 stuks) - kikkerbillen in knoflook (indien voorradig) | 20 |
Vol-Au-Vent mee "verse" frieten | 18 |
Gentse Waterzooi mee kieken | 16 |
Steak Tartare (100 gram) "methode Escoffier" | 20 |
Trio van ganzelever (kroket / paté / vers) | 29 |
Foie Gras d'Oie Mee een sause van appel en calvados | 22 |
Gebakken Lamszwezerik Krokant gebakken mee spek en veenbes Coulies | 20 |
Verse Truffel (IJ zal gevraagd worden om uw gerecht uit te breiden met verse truffel) | 8 |
De keuken is dicht van 14.30-17.00 uur
“Veurgerechten”
ZOWEL S’MIDDAG ALS S’AVONDS
Brood met smeersels | 8 |
Steak Tartare (100 gram ) “Methode Escoffier” | 20 |
Verssche Kaaskroketjes Mee een saus van rode peper | 18 |
Salade Niscoise “methode escoffier” (Anjovis, pagina 750) | 19 |
Cuisses de Grenouilles à léscargot (6 stuks) Kikkerbillen in knoflook - indien voorradig | 20 |
Dunne plakskes koe Mee kaas en mee pijnboompitten | 19 |
Escargots (10 stuks) | 18 |
Tomates Crevettes (100 gram ) | dagprijs |
Coquilles Saint Jacques | dagprijs |
Halve Kreeft Belle-Vue | dagprijs |
Scampi`s op de plaat gesmeten mee knoflook en van alles wat er nog op de grond ligt. 8 stuks voor nen belachelijk lage prijs van | 19 |
Kroketten van garnalen Zelf gemaakt en gebakken in de reusel, das wreed warm aan ou muile. Ge moet er niet te veele van vreten want das niet goe voor oune kolestrol | 20 |
Gebakken Lamszwezerik Krokant gebakken mee spek en veenbes Coulies | 20 |
Oesters 6 stuks rauw | 18 |
Oesters 6 stuks Gegratineerd | 20 |
Trio van Ganzenlever (Patè, Mousè, Vers) | 29 |
Foie Gras d’Oie Mee een saus van appel en calvados | 22 |
Verse Truffel (U zal gevraagd worden om uw gerecht uit te breiden met verse truffel) | 8 |
“Veurgerechten” kunnen besteld worden als hoofdgerecht met een toeslag van € 4. Let op! Er verandert niks aan de grootte van u gerecht enkel worden er frieten bij geserveerd.
Hoofdgerechten (vlees)
Zowel ‘s middags als ‘s avonds
Nen Ordinaire Black Angus Mee eigen baksaus | 28 |
Gehaktballen mee krieken getrokken uit den of van de Antwerpenaars | 25 |
Zes Rib Kapot geschoten in de wei, in stukken gesneden, kapot gehakt En alle hoei stukken mee henomen naar uis. Ligt op de ploatte veur (veur D'hollanders is dat Rib-eye) | 32 |
Een Beenham mee Gentse mosterdsauce van den Aldi, kost mij € 1 inkoop en ik verkoop da aan under veur.... (gouwe gandel)! | 30 |
Geitenkaassalade met noten en honing (vegetarisch) | 27 |
Salade Lamszwezerik Krokant gebakken mee spek en veenbes Coulies | 28 |
Carréribs La Gointoise Wreed goed spul. Kheb dat Belgs varken doodgeschoten in Zimbabwe. Mee zo`n taloore. Edde genoeg voor 2 dagen. Duur maar wel goe | 27 |
Oersvlaemsch stoofpotje van Varkenswangen | 28 |
Kalfsoester Roquefort | 29 |
Tournedos Rossini mee een sause van rode porto, Foie Gras en vere truffel | 45 |
Chateaubriand Stroganoff | 32 |
Steak Tartare (200gram) ‘Methode Escoffier’ | 28 |
Verse Truffel (U zal gevraagd worden om uw gerecht uit te breiden met verse truffel) | 8 |
Sauce naar keuze
Peperroom saus | 3 |
Bearnaise saus | 3 |
Stroganoff saus | 4 |
Champignon saus | 3 |
Kruidenboter | 2 |
Roquefort | 4 |
Extra bij te bestellen (wegens verspilling wordt hier extra voor gerekend)
Mayonaise 80 Frank
Extra Friet klein 160 Frank
Extra Friet groot 240 Frank
Extra Salade 160 Frank
Hoofdgerechten (vis)
zowel ’s middags als ’s avonds
Boven op elkaar gesmeten Zeetong gestolen bij mijne visboer terwijl hij lag te maffen op zijn toonbank. Dienen heeft dus niets gezien (500-600 gram) | dagprijs |
Hele Kreeft Belle-Vue (lauw geserveerd) | dagprijs |
Scampi's op de plaate gesmeten mee knoflook en vanalles wat er nog op de grond ligt. 12 stuks voor nen belachelijke lage prijs. Keuze tussen:Marinade Thai of Lookboter | 30 |
Gamba's van de camion gevallen toen ik der achter reed, kheb ze mee genomen en niets gezegd. Diene keirel weet van niets. Ge krijgt er zeven | 30 |
Gebakken Zeebaars mee ravigotte gevangen int kanaal van Gent naar Terneuzen die van de camion is gevallen | 29 |
Zalm met citroenboter oftewel Saumon in het Frans, Salmon in het Engels oftewel Ukusan (dat betekent smakelijk int Kroatisch) | 28 |
Paling in't groen in een panne gesmeten mee alles wat groen is aan onkruid uit mijne tuin (seizoensgebonden) | 29 |
Vispannetje Mee Kreeftensaus | 30 |
Een Panneke vol mee stukskes vis (bouillabaisse) en overgoten mee een bisque van garnalen, veur 2 man | 60 |
Verse Truffel (U zal gevraagd worden om uw gerecht uit te breiden met verse truffel) | 8 |
Nagerechten
Dame Blanche Mee Callebaut Chocolade | 11,50 |
Roomijs mee huisgemaakte Advocaat | 11,50 |
Crème Brulèe | 10 |
Belgische Chocolade mouse | 10 |
Chocolade intens Mee ijs en slagroom | 10,50 |
Flute Limoncello Mee een likeurtje | 10 |
Bosvruchten yoghurtijs | 10 |
Brusselse wafel Mee warme kersen ijs en slagroom | 11,50 |
Brusselse wafel Mee banaan, slagroom en Callebaut Chocolade | 12,50 |
Crème moulè met karamel | 10 |
Bananen Split Mee advocaat, chocolade ijs en slagroom | 12,50 |
Crèpe Suzette te bestellen vanaf 2 personen (Aan tafel bereid en te bestellen indien er tijd voor is) | 12,50 |
Sabajon (Aan tafel bereid en te bestellen indien er tijd voor is) | 12,50 |
Kaasplankje Mee verschillende soorten abdij kazen, Inclusief een glas Rode Porto | 14,50 |