“Veurgerechten”

Broodplankje Mee boter en aioli8
Steak Tartare (100 gram ) “Methode Escoffier”18
Verssche Kaaskroketjes Mee een saus van rode peper15
Cuisses de Grenouilles à léscargot (6 stuks) Kikkerbillen in knoflook - indien voorradig20
Torentje Carpaccio mee truffelmayonaise15
Escargots (10 stuks)19
Tomates Crevettes (100 gram )22
Coquilles Saint Jacques22
Scampi`s mee knoflook of knoflookroom18
Kroketten van garnalen mee wakame en Whiskeysaus19
Gebakken Lamszwezerik mee spek en veenbessen19
Oesters 6 stuks rauw ( April t/m September )18
Oesters 6 stuks Gegratineerd ( April t/m September )20
Foie Gras ganzelever royale Mee een saus van rode Port22
Zalmtartaar mee wakame en tonijnmayonaise18
Verse Truffel8

“Veurgerechten” kunnen besteld worden als hoofdgerecht met een toeslag van € 4. Let op!  Er verandert niks aan de grootte van u gerecht enkel worden er frieten bij geserveerd.

Hoofdgerechten (vlees)

Black Angus Steak ( 250 Gram )
Pepersaus + 2,50
Champignonroomsaus + 2,50
28
Gehaktballen mee krieken24
Varkenshaasje ( 200 gram ) Champignonroomsaus24
Zes Rib ( 350 gram ) mee kruidenboter
Pepersaus + 2,50
Champignonroomsaus + 2,50
32
Een Beenham ( 500 gram ) mee mosterdsaus29
Geitenkaassalade mee spek, noten en honing24
Salade Lamszwezerik Krokant gebakken mee spek en veenbes Coulies28
Carréribs La Gointoise met looksaus27
Oersvlaemsch stoofpotje van Varkenswangen28
Varkenssteak ( 400 gram ) Gemarineerd met kruiden29
Tournedos Rossini mee saus van rode wijn, Foie Gras ganzelever royale en Verse Truffel 45
Chateaubriand Stroganoff ( 275 gram )32
Steak Tartare ( 200 gram ) ‘Methode Escoffier’28
Verse Truffel8
Mayonaise0,90
Extra friet3

Hoofdgerechten (vis)

Gebakken zeetong a la meuniere. (500 - 600 gram) (in de periode dat er kuit in de zeetong zit word deze niet geserveerd)dagprijs
Hele Kreeft Belle-Vue (lauw geserveerd)dagprijs
Scampi's in de lookboter (9)25
Gebakken Kabeljouwfilet met Ravigotte en Citroenboter28
Zalmfilet met citroenboter24,50
Paling in't groen Vlaams klassiek met 24 kruiden (o.a. Pimpernel / Brandneteltoppen / Zuring en Dragon) (seizoensgebonden)29
Vispannetje Met romige Kreeftensaus30
Bouillabaise voor 2 personen60
Verse Truffel (U zal gevraagd worden om uw gerecht uit te breiden met verse truffel)8
Mayonaise0.90
Extra friet3

Nagerechten

Dame Blanche Mee Callebaut Chocolade11,50
Roomijs mee huisgemaakte Advocaat11,50
Crème Brulèe10
Belgische Callebaut Chocolade mouse10
Chocolade intens Mee ijs en slagroom10,50
Colonel9
Bosvruchten yoghurtijs10
Brusselse wafel Mee warme kersen ijs en slagroom11,50
Crepe Chocolade en Vanilleijs11
Crèpe Suzette te bestellen vanaf 2 personen12,50
Sabajon12,50
Kaasplankje Mee verschillende soorten abdij kazen, Inclusief een glas Rode Porto14,50

Vanwege het grote succes en mooie menu verlengen we het valentijnsmenu ook naar Zaterdag en Zondag. Boek tijdig uw tafel want vol = vol.