Lunchgerechten

“Vlaemsch / Franse keuken à la methode Escoffier”

Buffalo Burger (200 gram) Vers gemaakte Black Angus mee een spiegelei en "verse" frieten20
Vlaamse Stoverij mee "verse" frieten18
Kroketten van Garnalen (huisgemaakt) mee "verse" frieten of brood20
Salade Niçoise 'Escoffier" (ansjovis)20
Escargots (10 stuks)20
Coquilles Saint Jacquesdagprijs
Tomates Crevettesdagprijs
Halve Kreeft Belle-Vuedagprijs
Cuisses de Grenouilles à l'escargot (6 stuks) - kikkerbillen in knoflook (indien voorradig)20
Vol-Au-Vent mee "verse" frieten18
Gentse Waterzooi mee kieken16
Steak Tartare (100 gram) "methode Escoffier"20
Trio van ganzelever (kroket / paté / vers)29
Foie Gras d'Oie Mee een sause van appel en calvados22
Gebakken Lamszwezerik Krokant gebakken mee spek en veenbes Coulies20
Verse Truffel (IJ zal gevraagd worden om uw gerecht uit te breiden met verse truffel)8
De keuken is dicht van 14.30-17.00 uur

“Veurgerechten”

ZOWEL S’MIDDAG ALS S’AVONDS
Brood met smeersels8
Steak Tartare (100 gram ) “Methode Escoffier”20
Verssche Kaaskroketjes Mee een saus van rode peper18
Salade Niscoise “methode escoffier” (Anjovis, pagina 750)19
Cuisses de Grenouilles à léscargot (6 stuks) Kikkerbillen in knoflook - indien voorradig20
Dunne plakskes koe Mee kaas en mee pijnboompitten19
Escargots (10 stuks)18
Tomates Crevettes (100 gram )dagprijs
Coquilles Saint Jacquesdagprijs
Halve Kreeft Belle-Vuedagprijs
Scampi`s op de plaat gesmeten mee knoflook en van alles wat er nog op de grond ligt. 8 stuks voor nen belachelijk lage prijs van19
Kroketten van garnalen Zelf gemaakt en gebakken in de reusel, das wreed warm aan ou muile. Ge moet er niet te veele van vreten want das niet goe voor oune kolestrol20
Gebakken Lamszwezerik Krokant gebakken mee spek en veenbes Coulies20
Oesters 6 stuks rauw18
Oesters 6 stuks Gegratineerd20
Trio van Ganzenlever (Patè, Mousè, Vers)29
Foie Gras d’Oie Mee een saus van appel en calvados22
Verse Truffel (U zal gevraagd worden om uw gerecht uit te breiden met verse truffel)8

“Veurgerechten” kunnen besteld worden als hoofdgerecht met een toeslag van € 4. Let op!  Er verandert niks aan de grootte van u gerecht enkel worden er frieten bij geserveerd.

Hoofdgerechten (vlees)

Zowel ‘s middags als ‘s avonds
Nen Ordinaire Black Angus Mee eigen baksaus28
Gehaktballen mee krieken getrokken uit den of van de Antwerpenaars25
Zes Rib Kapot geschoten in de wei, in stukken gesneden, kapot gehakt En alle hoei stukken mee henomen naar uis. Ligt op de ploatte veur (veur D'hollanders is dat Rib-eye)32
Een Beenham mee Gentse mosterdsauce van den Aldi, kost mij € 1 inkoop en ik verkoop da aan under veur.... (gouwe gandel)!30
Geitenkaassalade met noten en honing (vegetarisch)27
Salade Lamszwezerik Krokant gebakken mee spek en veenbes Coulies28
Carréribs La Gointoise Wreed goed spul. Kheb dat Belgs varken doodgeschoten in Zimbabwe. Mee zo`n taloore. Edde genoeg voor 2 dagen. Duur maar wel goe27
Oersvlaemsch stoofpotje van Varkenswangen28
Kalfsoester Roquefort29
Tournedos Rossini mee een sause van rode porto, Foie Gras en vere truffel45
Chateaubriand Stroganoff32
Steak Tartare (200gram) ‘Methode Escoffier’28
Verse Truffel (U zal gevraagd worden om uw gerecht uit te breiden met verse truffel)8
Sauce naar keuze
Peperroom saus3
Bearnaise saus3
Stroganoff saus4
Champignon saus3
Kruidenboter2
Roquefort4

Extra bij te bestellen (wegens verspilling wordt hier extra voor gerekend)
Mayonaise 80 Frank
Extra Friet klein 160 Frank
Extra Friet groot 240 Frank
Extra Salade 160 Frank

Hoofdgerechten (vis)

zowel ’s middags als ’s avonds
Boven op elkaar gesmeten Zeetong gestolen bij mijne visboer terwijl hij lag te maffen op zijn toonbank. Dienen heeft dus niets gezien (500-600 gram)dagprijs
Hele Kreeft Belle-Vue (lauw geserveerd)dagprijs
Scampi's op de plaate gesmeten mee knoflook en vanalles wat er nog op de grond ligt. 12 stuks voor nen belachelijke lage prijs. Keuze tussen:Marinade Thai of Lookboter 30
Gamba's van de camion gevallen toen ik der achter reed, kheb ze mee genomen en niets gezegd. Diene keirel weet van niets. Ge krijgt er zeven30
Gebakken Zeebaars mee ravigotte gevangen int kanaal van Gent naar Terneuzen die van de camion is gevallen29
Zalm met citroenboter oftewel Saumon in het Frans, Salmon in het Engels oftewel Ukusan (dat betekent smakelijk int Kroatisch)28
Paling in't groen in een panne gesmeten mee alles wat groen is aan onkruid uit mijne tuin (seizoensgebonden)29
Vispannetje Mee Kreeftensaus30
Een Panneke vol mee stukskes vis (bouillabaisse) en overgoten mee een bisque van garnalen, veur 2 man60
Verse Truffel (U zal gevraagd worden om uw gerecht uit te breiden met verse truffel)8

Kindermenu

TOT 12 JAAR

Frieten, mayonaise en appelmoes mee

Broodje hamburger10
Spare ribs11
Kaaskroket9
Kipnuggets (6 stuks)9

Nagerechten

Dame Blanche Mee Callebaut Chocolade11,50
Roomijs mee huisgemaakte Advocaat11,50
Crème Brulèe10
Belgische Chocolade mouse10
Chocolade intens Mee ijs en slagroom10,50
Flute Limoncello Mee een likeurtje10
Bosvruchten yoghurtijs10
Brusselse wafel Mee warme kersen ijs en slagroom11,50
Brusselse wafel Mee banaan, slagroom en Callebaut Chocolade12,50
Crème moulè met karamel10
Bananen Split Mee advocaat, chocolade ijs en slagroom12,50
Crèpe Suzette te bestellen vanaf 2 personen (Aan tafel bereid en te bestellen indien er tijd voor is)12,50
Sabajon (Aan tafel bereid en te bestellen indien er tijd voor is)12,50
Kaasplankje Mee verschillende soorten abdij kazen, Inclusief een glas Rode Porto14,50